16 Ocak 2012 Pazartesi

David Guetta- Nothing But The Beat Albumu -Torrent-



Evet arkadaşlar sonunda sizlerle bir albüm paylaşıyorum.David Guetta'nın son albümünü.Yazının başında şaşırmamın altında neredeyse tüm konularda paylaşım yapmam yatıyor.Oyun-program-haber-film derken şimdide müzik sektörüne el attım.Ne güzel değil mi? :)

Neyse konuya dönelim.Bu albümü ben denemek amacıyla indirdim ve çok beğendim.İndirmenizi tavsiye ederim.Albümde 13 şarkı bulunmaktadır.

İndirmeniz halinde -ki öneririm- klasörün içindeki ve görünümü böyle olacak size kendi masaüstümden göstereyim.Buyrun indirin.. :) İyi eğlenceler.


Ve birkaç da şarkı koyalım ki ona göre indirin.









Burak Ekmen


15 Ocak 2012 Pazar

Video Açma Programı : K-Lite Codec

İnternetten indirdiğiniz veya sizde mevcut olan bir video dosyasını media oynatıcınız açmadığı zaman çoğumuz ya videoyu indirdiğimiz yere çok güzel düşüncelerimizi yorum olarak yolluyoruz yada o video dosyasının formatını değiştirmek için dönüştürücülere başvuruyoruz.
-Ben ikisinide yaparım- Taki bu programa kadar...
Bu programın açamadığı şey yok -kapılar hariç- dememize fırsat vermiyor program ve bizim o açılmayan videolarımızı açarak bizi başka yöntemlere başvurmaktan kurtarıyor. Lafı daha fazla uatmadan programı sizlerle paylaşıyorum.İyi eğlenceler...

Masaüstümden birkaç resim:




Alıntı Değildir. BURAK EKMEN

Bilgisayar Optimizasyon Programı : Ccleaner


Hemen hemen herkes bilgisayarında gereksiz,kullanılmayan veya hard diskimizin derinliklerinde olup bitenleri var olan dosya ve programları görmek ister.Ve tabiki de silmek de ister.Ccleaner 3.14 bu özelliklere tam uyan bir temizleme programı.Bilgisayarınıza günlüğe gelir,işini tam anlamıyla yapar ve kendisini kapatmanızı bekler.

Sözü fazla uzatmadan programı sizlerle paylaşmak istiyorum.İyi eğlenceler arkadaşlar...

Kendi masaüstümden birkaç resim arkadaşlar:





Alıntı Değildir. BURAK EKMEN


Google Chrome 18.0.1003.1 Indir -Tek Link



Web de daha hızlı bir gezinti için google tarafından hazırlanmış, ücretsiz bir internet tarayıcı programıdır. Şu an geliştirme aşamasında olan "Google Chrome" güzel şeyler vaadediyor. Farklı bir özelliği de; aramak istediğinizi, web adresi yazılan bölüme yazıyorsunuz.





12 Ocak 2012 Perşembe

Batman:Arkham City Torrent



Kötüler ellerinde iskambil kağıdı sokak sokak dolaşıyor.Ve bizim kahraman onları tek tek ipe diziyor.O dövmekten bıkıyor onlar dövülmekten bıkmıyor.... 

Normal bir bilgisayar oyunundan kat ve kat daha iyi olan oyunumuz grafik açısından çenemizi açık bırakıyor.(hala çenemi arıyorum (: ).

Oyundaki düşmanımız elbetteki Joker ve oyunun başından sonuna kadar ya o bize saldırıyor yada biz ona.

Bu arada  Joker'in yaratıcısı Jerry Robinson aramızdan ayrıldı.Ne kötü...Oyun içi görüntüler aşağıdadır.












5 Ocak 2012 Perşembe

Free Screen Video Setup - Ekran Görüntünüzü Alın




Free Screen To Video
Free Screen To Video

Ücretsiz ekran videosu alma yazılımı sayesinde artık ekran aktivitelerinizi kolay bir şekilde video dosyası olarak kaydedebileceksiniz. FLV, AVI, WMV veya SWF dosyası olarak kaydedebileceğiniz bu ekran görüntülerini istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Kolay kullanım olanakları ve sade arayüzüyle bilgisayarınızda bulunması gereken küçük bir video kaydetme yazılımı olan Free Screen To Video ile ayrıca sesleri de kaydedebilir, isterseniz mikrofon yardımıylakendi sesinizi de videoya ekleyebilirsiniz.
FLV ve SWF formatları için ekstra bir "codec" yazılımı yüklemesine gerek yoktur. İster hazırladığınız web sitenizeçektiğiniz görüntüleri FLV olarak koyun, isterseniz herhangi bir video paylaşım sitesine AVI veya WMV olarak yükleyin.


Blogger tarafından desteklenmektedir.