12 Haziran 2013 Çarşamba

Farmville 2 Hilesi | Farmville 2 işçi , Farmville 2 eşya Hilesi


Merhaba Arkadaşlar
Farmville 2 işçi , inşaat ve item hilesi ile artık inşaatlarınızı anında tamamlayabilir , işçilerinizi anında bulabilir ve itemleri yine anında tamamlayabilirsiniz. Hilemiz cheat engine programı ile yapılıyor ve oldukça basit , zahmetsiz. Hilemizin yazılı anlatımı ve videosu mevcut. Kolay gelsin sebocan.com'dan ayrılmayın 

Hilenin Yazılı Anlatımı 

Cheat Engineden tarayıcımızı seçiyoruz.
1080 i double olarak aratıp çıkan sonuçları aşağı alıyoruz.
Aşağı aldığımız sonuçları 0.01 ile değiştiriyoruz.
Herhangi bir komşumuza gidip ziyaret edip çiftliğimize geri geliyoruz.
Hangi inşaatı tamamlayacaksak istenen malzemeleri tek tek fake hesabımıza yada şifresini bildiğiniz aynı anda online olan diğer hesabımıza yolluyoruz. Her malzeme isteğimizden sonra istek ekranı kapatıp yeniden açıp yeniden istiyoruz.
Örneğin metal lazımsa ve 8 adet metal isteniyorsa diğer hesabımıza 8 kez istek yolluyoruz. Aynı işlemleri diğer malzemeler içinde yapıp , diğer hesabımıza geçiyoruz. Oradan gelen isteklerin hepsini kabul ediyoruz.
Çiftliğimize dönüp inşaatı tamamla diyoruz ve yukarıdaki işlemleri işçi ler içinde yapıyoruz. istenilen işçilerin aynı kişi olmasında sıkıntı yok oyun kabul ediyor. İşçi isteklerimizide diğer hesaptan kabul ediyoruz. Çiftliğimize gelip inşaatı bitiriyoruz.

Gerekli Program İndir

Hilenin Videolu Anlatımı

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.