31 Ekim 2013 Perşembe

Kasim Ayina Özel Facebook Marketland Teslimat Karti Hilesi

Facebook Marketland Teslimat Karti Hilesi Videolu Anlatım indir


Facebook Marketland Teslimat Karti Hilesi


Merhaba arkadaşlar bu hile ile kolayca Teslimat kartı kazanabilirsiniz.


Programsızdır.


Gerekli Kod: class=”enabled”


2013 Facebook Criminal Case Para Hilesi Full

Facebook Criminal Case Para Hilesi 25.07.2013


Facebook Criminal Case Para Hilesi


Selam arkadaşlar oyundaki en önemli hileyi sizlere veriyoruz.


Linkere tıklayıp reklamı geç dediğinizde 3,000 Coins kazanacaksınız !



» TIKLA-1 «


» TIKLA-2 «

Android 4.4 KitKat inceleme ve tüm soruların cevabı




Android 4.4 artık resmi olarak yayınlanmaya hazır hale geldi. Peki hangi telefonlarda çalışacak? Ne kadar Ram kullanacak? Sorularının yanıtları ve çok daha fazlası yazımızda yer alıyor. Okumaya devam edin lütfen.

Sistem gereksinimleri nelerdir?
En az 512MB Ram barındıran tüm cihazlar bu sürümü yükleyebilecekler.

Ne kadar hızlı?
En hızlı Android sürümü olacağı düşünülüyor. En eski ve en basit

Sınırsız Kasim Ayi Facebook Dragon City Harika Hile V14



Facebook Dragon City Harika Hile V14


Merhaba Arkadaşlar Güncellenmiş Hile ile Karşınızdayız.


Sürüm: 3.6.0.6


Güncelleme: 26.08.2013

Dil: Türkçe



Gerekli Program: Dosyayı İndir





Gerekli Program(Alternatif): Dosyayı İndir




Aktivasyon Kodu Bot İçinde Bulunmaktadır.

Program Yapımcısı : Murat Gökbudak

Not : Video’yu İzleyiniz.

Video Eskidir Fakat Yapılış Aynıdır.



Güncel Bot Videosu (Kısa)

Fruit Ninja v1.8.8 APK - Para Hileli


Fruit Ninja v1.8.8 APK telefon oyunu, ilk çıktığında iphone telefonlarında oynan bu oyun artık android telefonlardada beğeni ile oynanmaktadır.Oyun stres atmak için bire bir iyi gelmektedir çeşitli meyveleri kesiceksiniz örneğin karpuz, hindistan cevizi,armut, elma gibi eğlenceli bir oyundur oynadıkça insanı kendine bağlamaktadır.Fruit Ninja v1.8.8 para  hilesi, adlı birde hilesi bulunmaktadır bu hile ile sınırsız paranız olacak oyunun tadını çıkarıcaksınız.

Market Linki: Tıkla
APK Dosyasu: Tıkla

Mobile AntiVirus Security PRO v3.4.0.1 APK (Android Antivirüs)


AVG AntiVirus mobil versiyonu ile artık Android tablet ve telefonlarımızda. Gerçek zamanlı malware, spyware ve internet tehditlerine karşı tablet ve telefonları korumaya yardımcı olan bu uygulama ile birçok güvenlik konusunda içiniz eminiz rahat edecektir. AVG AntiVirus Mobile Security Pro‘ya son güncellemesi ile eklenen özellikler arasında sayacak olursak; Çağrı ve Mesaj engelleme desteği, spam ve korsan bilgisayarlara karşı koruma, şüpheli mesajlarda sizi uyarabilme.
AVG AntiVirus Mobile Security PRO yüklediğiniz uygulamalar, dosyalar ve internette gezinirken gerçek zamanlı bir koruma sağlar. Android tablet ve telefonunuzdaki yavaşlatıcı uygulamaları kapatarak performans artışı sağladığı gibi android cihazınız çalındığında da eğer etkinleştirdiyseniz Google Maps üzerinden kaybolan veya çalınan Android cihazınızı bulmanızı sağlar. Güvenli web taraması sayesinde internet korumasını maksimum seviyeye çıkartmayı amaçlayan AVG AntiVirus Mobile Security, ayrıca yükleme ve yedekleme işlemlerinizde de size yardımcı olacaktır.
AVG Antivirüs‘in diğer özelliklerini sıralayacak olursak; İndirilen uygulamaları ve dosyaları tarayarak zararlı içeriği kaldırabilme, Hırsızlara karşı Anti-Theft özelliği ile çalınan cihazların yerini tespit edebilme, Anti Theft özelliği ile tek bir mesajla çalınan Android cihazınızı kilitleyebilme, Ana ekran için çeşitli kontrol widgetları, Otomatik web tarama ile şüpheli adresleri otomatik engelleme, İnternet Trafik kontrol yardımcısı ile internet veri trafiğini ve kotanızı takip edebilme.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:

Mobile AntiVirus Security PRO - screenshot
Mobile AntiVirus Security PRO - screenshot Mobile AntiVirus Security PRO - screenshot

PlayerPro Music Player v2.81 APK (Full)


Android telefonlarda sınırsız müzik çalar sloganı ile yola çıkan Player Pro uygulaması birçok özelliği içinde barındırıyor. Telefonunuzdaki tüm müzikleri ve videoları tarayarak bulma özelliğine sahip olan uygulama ayrıca albüm kapaklarını ve şarkıcı hakkındaki çeşitli bilgileri otomatik olarak güncelleyebiliyor. 14 farklı ücretsiz teması bulunan PlayerPro, ızgara şeklinde veya listeleme şeklinde müziklerinizi veya videolarınızı gösterebiliyor.
PlayerPro’nun diğer özelliklerini sıralayacak olursak;
Şarkı sözlerini gösterebilme ve yükleyebilme, müzikleri başlık – album – sanatçı – track – yıl veya tarz şeklinde listeleyebilme, mp3 – ogg – flac – wma – wav – m4a – mp4 formatlarını oynatabilme, Android 2.3 ve üzeri tüm cihazlarla uyumlu çalışabilme, 5 farklı şekil sunanEkolayzır, Akıllı oynatıcı, ekran kilidi, 4×1-2×2-3×3-4×4 ve 4×2 şeklinde widget desteği, çalma listesini otomatik güncelleyebilme, karışık veya sıralı oynatma, dinlediğiniz şarkıları Facebook-Twitter ve Google’da paylaşabilme, çeşitli kısayollar ve APP2SD desteği.
16 Mart 2013 itibariyle çıkan ProPlayer’ın 2.7 versiyonunda neler değişti: Yeni durum çubuğu ikonları, opsiyonel otomatik oynatma seçenekleri, bluetooth ve A2DP cihazlarla bağlantı kurabilme, musiXmatch desteği ve entegrasyonu, dil seçeneklerinde güncellemeler ve çeşitli bugların kapatılması.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:

 
 
 

DU Battery Saver Pro v3.3.5.pro APK

Battery Saver android için pil ömründen yakınan insanlar için geliştirilmiş bir uygulamadır.
Uygulamayı çalıştırdığımızda belirli özellikleri kısıyor ve %70 daha çok pil ömrüne
sahip olmamızı sağlıyor. Bizzat ben kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor.
Pilim çabuk bitiyor, diyenler için uygulamayı tavsiye ederim..

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
 
 
 

Sky Gamblers: Air Supremacy [Full/Para hilesi] v1.0.1 APK



Sky Gamblers Air Supremacy v1.0.0 APK, merhaba arkadaşlar bu yazımızda sizlere mükkemel bir uçak oyununu tanıtacağım Oyun resimdede görüldüğü gibi harika grafiklere sahiptir.Oyun grafik bakımında oldukça iyidir gece ve gündüz geçişleri, güneşin parlaklığı, atılan bomba ve silahların sesleri gerçeği aratmıycak kadar iyidir.Oyunun birde multiplayer yani online olarak oynama özelliğide bulunmaktadır arkadaşlarınızı davet ederek birlikte bu oyunu oynayıp savaşabilirsiniz böylece oyun daha keyifli hale gelir.Oyun bir özelliğide uçağınızı aynı gerçek hayattaki gibi otomatik pilota bırakma özelliğide mevcuttur.

Sky Gamblers Air Supremacy v1.0.0 Mobile Oyun Google Play'de ücretsiz olarak oyun severlere sunulmaktadır altta link sizler için hazırlandı buyrun indirin ve savaşa başlayın :) 

Market Link: Tıkla
Obb Dosyaları: Dosya 1 Dosya 2 - Dosya 3 - Dosya 4 - Dosya 5

Not:Oyunu Sky Gamblers Air Supremacy v1.0.0 Full Apk Version olarak oynamak için 'sdcard' içindeki 'games' klasörünü silmeniz yeterlidir.

Görüntüler:

Sky Gamblers: Air Supremacy - screenshotSky Gamblers: Air Supremacy - screenshot
Sky Gamblers: Air Supremacy - screenshotSky Gamblers: Air Supremacy - screenshot

The Activision Decathlon v0.9.8-0-g0d2e21e APK


The Activision Decathlon v0.9.8 oyunu android 2.3 ve üst versiyonlara sahip cep telefonu ve tabletler için geliştirilmiş olimpiyat sporları oyunudur. 

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
The Activision Decathlon - screenshot
The Activision Decathlon - screenshot
The Activision Decathlon - screenshot
The Activision Decathlon - screenshot
The Activision Decathlon - screenshot

Need for Speed™ Most Wanted v1.0.50 (Para hilesi/Mod/Offline) APK


Android platformu için geliştirilen Need for Speed Most Wantedoyunu, iOS versiyonu ile aynı. Sadece iOS'un getirdiği grafik performansı, bu versiyonları birbirinden ayırıyor. Yine 35 farklı otomobil, yeni ve geliştirilmiş pistler, polis kovalamacaları ve hasar tespiti Android içinde mevcut. Grafiklerin ve oynanışın Android' e göre iyi ancak yine hasar konusunda bu platformda da sıkıntı olduğunu söyleyelim. Aynı şekilde sizin ve yarışınızın dışındaki nesneler de grafiksel olarak düşük seviyede. 
Yapımda kullanılan müzik ve ses efektleri tam yerinde kullanışmış hatta öyle ki bu durum Need for Speed Most Wanted' ın diğer eksikliklerine göz yummanızı bile sağlayabilir. Son olarak şunu söyleyelim, eğer oyunda en çok aranan sokak yarışçısı olmak istiyorsanız, oyunun yapay zekasının karşısına dikilip tabiri caizse serseri mayın gibi sokaklara saldırmanız gerekiyor. Aynı durum iOS versiyonu içinde geçerli.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:






Angry Birds Space Premium v1.6.5 (Para hilesi, Mod) APK


Angry Birds Space ile kızgın kuşlar uzaya çıktı. Tüm dünyada bağımlılık yaratan Angry Birds karakterleri arasındaki mücadele uzayda devam ediyor. Oyun karakterleri artık uzayda olduğundan ufak tefek değişiklikler gözlemleniyor. Kırmızı kuşumuz Zorro tarzı maskesiyle daha sinirli ve karizmatik bir havaya bürünmüş örneğin. Diğer karakterlerde de gözlük gibi detaylar göze çarpıyor.


Kuşların yumurtaları bu kez uzaya kaçırılıyor. Kahramanlarımız yumurtalarını takip ederken kendilerini bilmedikleri garip bir gezegende buluyorlar. Uzay domuzlarıyla dolu bu gezegende Angry Birds yeni süper güçlere sahipler.Yerçekimsiz ortama taşınan  Angry Birds keyfi ağır çekim bulmacalar ve ışık hızındaki yıkım gücüyle eskisinden daha keyifli hale gelmiş. Oyuna eklenen "Danger Zone" modunda bugüne kadar gördüğünüz en zor bölümler oyuna dahil edildi.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
Angry Birds Space Premium - screenshot
Angry Birds Space Premium - screenshot
Angry Birds Space Premium - screenshot

Kasim 2013 Facebook Dragon City Bilinmeyen Ejderhalar Hilesi V2



Facebook Dragon City Bilinmeyen Ejderhalar Hilesi V2



Merhaba Arkadaşlar Bilinmeyen Ejderhalar Hilesiyle Karşınızdayız.

27.08.2013 Tarihiyle Güncellenmiştir.

Gerekli Site : TIKLA

Gerekli Site (Alternatif) : TIKLA

Not : Video’yu İzleyiniz

Samsung Note 3 3.5 Ayda 5 milyon sattı




Son zamanlarda üstün donanım ve tasarımı ile ön planda olan Note 3 incelemesini ve karşılaştırmalarını yakın zamanda gerçekleştirmiştik.


Şimdi ise Samsung CEO su satışlar hakkında kısa bir bilgi verdi. Onaylanan satışlara göre satışların başladığı günden itibaren yaklaşık olarak 5 Milyon adet Samsung Note 3 satışı yapıldığını bildirdi.

Daha ayrıntılı bilgi ne yazık ki aktarılmamış. Ancak

2013 Facebook Criminal Case Enerji Hilesi Son

Facebook Criminal Case Enerji Hilesi


Son zamanların en popüler oyunlardan olan Criminal Case'de enerji hilesini kullanmak isteyen arkadaşlar sadece aşağıda gördüğünüz linki yeni sekmede açarak Criminal Case Enerji Hilesini kullanabilirler..



ENERJi ALMAK iÇiN TIKLA



ALTERNATiF ENERJi ALMAK iÇiN TIKLA

Facebook 101 YüzBir Okey Plus Bedava Çip Hilesi Kasim Ayi




Ramazan'ın bereketi sürüyor, 101 Plus'ta Hediye ÇİPler bitmiyor! Hemen tıkla, ödülünü al, oyuna başla!


Tıkla! --> 101 Plus'tan tam 5000 Çip Hediye <-- Tıkla!

Tıkla! --> 101 Plus'tan tam 5000 Çip Hediye <-- Tıkla!

30 Ekim 2013 Çarşamba

Facebook Criminal Case Hızlı Bölüm Bitirme v6 Hilesi


Facebook Criminal Case Hızlı Bölüm Bitirme Hilesi v6 İndir


Facebook Criminal Case Hızlı Bölüm Bitirme v6

Merhaba arkadaşlar süper bir hileyle karşınızdayız.

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA

Teşekkürler: Yusuf Ural

Gerekli Kod: 


Aobscan(HiddenObjectScene,46 ?? ?? ?? 12 ?? ?? 00 d0 2a)

Aobscan(TimeAttackScene,46 ?? ?? ?? 12 ?? ?? 00 d0 66 ?? ??)

Aobscan(PuzzleScenes1,46 ?? ?? ?? 12 ?? ?? 00 d1 26 4f)

Aobscan(PuzzleScenes2,46 ?? ?? ?? 12 ?? ?? 00 d0 66 ?? ?? 26 4f)

Aobscan(SpotTheDifferences,00 29 62 07 76 12 ?? 00 00 d0)

HiddenObjectScene+5:

db 00 00

TimeAttackScene+5:

db 00 00

PuzzleScenes1+5:

db 00

PuzzleScenes2+5:

db 00

SpotTheDifferences+6:

db 00 00


Kısa Anlatım:

Öncelikle oyunu ve Cheat Engine açın. Tarayıcıyı seçtikten sonra cheat enginede Ctrl+Alt+A tuşlarına aynı anda basın. Bastığınızda karşınızda beyaz bir ekran gelecek. Buraya sitemizde verdiğimiz kodu yapıştırın ve excute deyin. Hilemiz hazır. İyi eğlenceler.

Kasim 2013 Facebook Immortals: Kingdom of Heroes Hilesi

Facebook Immortals: Kingdom of Heroes Hilesi Videolu Anlatım indir


Facebook Immortals: Kingdom of Heroes Hilesi


Selam arkadaşlar bu hile ile yenilmeyeceksiniz.


Cheat Engineyi açtığınızda CTRL + ALT + A tuşu ile kutuyu açacaksınız.


Gerekli Program: (Alternatif) Cheat Engine (İndir)


Gerekli Kod



[ENABLE]
alloc(newmem,2048)
label(returnhere)
label(originalcode)
label(exit)
label(Check)
label(restore1hit)
registersymbol(restore1hit)
aobscan(hack,83 C4 10 8B D8 8B 85 50 FF FF FF 89 9D 54 FF FF FF 8B 9D 54 FF FF FF 89 58 24)


newmem:
mov ebx,[ebp-000000AC]
//Multilevel pointer..
push ecx
mov ecx,[eax+50]
mov ecx,[ecx+10]
mov ecx,[ecx+8]
mov ecx,[ecx+1]
cmp ecx,[Check]
pop ecx
jne originalcode
//mov [eax+24],ebx //original code, we don’t need this..
jmp exit


originalcode:
mov [eax+24],0 // One Hit Kill
jmp exit


exit:
jmp returnhere


Check:
dq #829251941 // this equals to the string eam1 (we comparing with team1 and team2)
//team1 == you
//team2 == enemies


hack+11:
restore1hit:
jmp newmem
nop
nop
nop
nop
returnhere:
[DISABLE]
restore1hit:
mov ebx,[ebp-000000AC]
mov [eax+24],ebx
unregistersymbol(restore1hit)


Gerekli Program: Cheat Engine (İndir)


Kasim Ayi Facebook Royal Story Otomatik Bot Videolu Anlatım İndir


Facebook Royal Story Otomatik Bot Hilesi Videolu Anlatım İndir


Facebook Royal Story Otomatik Bot Hilesi Videolu Anlatım İndir

Selam arkadaşlar oyunumuzda ilk adımı atıyoruz.

Öncelikle Okuyunuz  Bilindiği gibi eskiden zynga oyunlarına bot veriyorduk. Bu botlar sonsuz hile sağlıyordu. İşte royal story oyununa da bu bot geldi. Yakında sonsuz hile pluginsleride eklenecek.

Holdem poker oyununda yüklü chipiniz varsa bu botu kullanmayın.

Gelelim Kullanılışa; Botumuzu Öncelikle Winrar programı ile açın ve bir dizine çıkarın. Daha sonra botumuzun exe sine 2 kere tiklayın ve açın. win7 wista ve win8 kullananlar açtığında  erişim izni sorusuna evet desin. Daha sonra işlemleri seçip START deyiniz. Eğer yüklenişte flash player yok derse tıklayın yükleyin.

Bot açılmassa yönetici olarak çalıştırınız. (Teşekkürler Levent Şahin)

Botu İNDİR

Blogger tarafından desteklenmektedir.