1 Mayıs 2011 Pazar

Part Part İndirmekten Kurtulun İşte JDownloader


JDownlader ile part part indirmekten kurtulun. Dosyalarınız teker teker inerken tek yapmanız gereken kutucukdaki karakterleri girmek gerisini JD kendisi hallediyor...



                                                                                                                                                                                                                                                           Eğer sınırsız internetiniz varsa veya kotanızı aşmayı
çokta umursamayarak ufak indirmeler yapıyorsanız mutlaka part olayından sıkıldığınız olmuştur. Bir part indirirsiniz diğerini indirmek için dakikalarca beklemek zorunda kalırsınız buda gerçekten çok can sıkıcı bir olaydır. İşte bu olaydan kurtulmak için en azından teker teker hepsini adres çubuğuna kopyalamak veya teker teker bütün linklere tıklamakdan kurtulmak için. en iyi yol JDownloader. JDownloader sizlere çoklu paralel indirme, captcha algılama, otomatik dosya çıkartma ve daha bir çok ayrı özellik sunar.JDownloader kesinlikle bedavadır, buna ilaveten jdownloader şifrelenmiş link site desteği sunuyor, tek yapmanız gereken şifrelenmiş linkleri eklemek ve jD gerisini sizler için hallediyor. Jdownloader CCF, RSDF ve yeni olan DLC aktarım özelliklerine de sahip.Downloader ortamdan bağımsız çalışan, çoklu işletim sistemi destekli ve Java ile yazılmış açık kaynaklı bir yazılımdır. jDownloader sadece premium kullanıcılar için değil bedava kullanıcılar için bile Rapidshare, hotfile, turbobit, fileserve megaupload gibi dosya paylaşım sitelerinden dosya indirmeyi kolaylaştırır. Siz linklerin hepsini tarayıp kopyalayın. JDownloader'ın link yakalayıcısı (linkbaker) sizin için kopyaladığınız bütün linkleri alır. Ancak siz tamam demeden indirmeye başlamaz. Tamam dediğiniz anda indirme başlar. Her partın başında kutucukdaki karakterleri girmeniz dışında yapmanız gereken tek şey beklemek. Bilgisayarı kapatacağınız zaman durdurup açtığınızda devam ettirebilirsiniz. Ayrıca indirme hızınızıda ayarlayabilirsiniz. Sağ alttaki hız (speed) bölümünden yoğun olmadığınız zamanlarda indirme hızınızı arttırabilir, internette gezinirken azaltabilirsiniz. İnternet hızınızın üzerine çıkmak gibi bir niyetiniz varsa elbetteki JDownloader  bunu yapamıyor.
Not: Programın bilgisayarınızda çalışabilmesi için Java kurulu olmalıdır. jDownloader programı Java desteği bulunan tüm işletim sistemlerinde çalışabilmektedir.



Kaynak: www.mso-tech.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.