14 Aralık 2013 Cumartesi

Cabela's Big Game Hunter v1.0.0 Para Hilesi / Hileli APK İndir Yükle Download


Cabela's Big Game Hunter, Android kullanıcılarının akıllı telefonları veya tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça gerçekçi bir avcılık simülasyon oyunudur.
Aslında zamanının popüler PC oyunu olan Cabela's Big Game Hunter, şimdilerde Activision firması tarafından tekrar geliştirilerek mobil platformlar üzerindeki yerini almaya başlamıştır.
Ormanda gezeceğiniz ve size verilen görevler doğrultusunda farklı hayvanları ürkütmeden avlamanız gereken oyunda yer yer hiç dost canlısı olmayan hayvan dostlarımızla da karşılaşabilirsiniz.
20'den fazla farklı hayvanın yer aldığı oyunda yer alan X-Ray modu sayesinde en mükemmel atışı yapmak için hayvanların hangi bölgelerine nişan almanız gerektiğini görebilirsiniz.
Ava çıkarken yanınıza alabileceğiniz tabancalar, pompalı tüfekler, uzun menzilli silahlar, yay ve ok gibi farklı silah seçenekleri de oyunda yerini almaktadır.
Avlanmaya ve avcılık oyunlarına merak duyuyorsanız, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gerçekçi bir avcılık simülasyonu olan Cabela's Big Game Hunter'ı denemenizi öneririm.

İNDİRME LİNKLERİ



Oyundan görüntüler:
Cabela's Big Game Hunter - screenshot
Cabela's Big Game Hunter - screenshot
Cabela's Big Game Hunter - screenshot
Cabela's Big Game Hunter - screenshot

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.