6 Aralık 2013 Cuma

Little Inferno v1.1 Hileli APK İndir Yükle Download


Little Inferno'nun 3 kişilik yapımcı ekibi bundan dört sene önce World Of Goo'ya imza atmıştı. Yine aynı yaratıcılıkla bir şöminede birbirinden ilginç ve uçuk oyuncaklarımızı yakacağımız bir deneysel yapımla karşımızdalar. Deneysel diyorum çünkü Little Inferno bilinen hiçbir oyuna benzemiyor. Kendinizi çok ama çok uzun yıllardır kar yağışının durmadığı, insanların evlerine kapanıp dışarı çıkmanın ne demek olduğunu çoktan unuttuğu bir şehirde buluyorsunuz. Distopik bir evren desek yeridir. 

Başlangıçta ne yaptığınıza dair tam bir fikriniz yok. Karşınızda kocaman bir şömine var. Bir Mektup geliyor ve okuduğunuz bu mektubu yakar mısınız diye sesleniyor size. Mektubu yaktık ve içinden birkaç parça altın para düştü. Bu paraları da topladıktan sonra oyun sizi tamamen serbest bırakıyor. 

Little Inferno'da bu düşen paralarla her biri farklı içeriğe sahip yedi katalogdan 100'ü aşkın oyuncak alma imkanına sahibiz. Oyuncaklarımız sırayla aldıkça açılıyor ve hepsinin farklı farklı işlevi var. Oyunda amacımız 99 bulmacayı kelime oyunları yardımıyla çözmek. Mesela ilk bulmacalardan birinin adı DINO-MITE. Oyuncaklarımız arasında bir DİNOZOR ve vücuduna DİNAMİTler sarmış bir intihar bombası var. Bunların ikisini alıp şöminede aynı anda yaktığımızda çözmüş oluyoruz. Tabii ki bulmacalar siz ilerledikçe zorlaşıyor. Özellikle bazı bulmacalar doğrudan Amerikan kültürünü hedef gösterdiğinden nete bakmadan çözemediğimizi itiraf etmek zorundayım. Yine de kelime oyunlarını sevenler bu oyuna bayılacak şimdiden söyleyeyim.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
Little Inferno - screenshotLittle Inferno - screenshotLittle Inferno - screenshot
Little Inferno v1.1 Hileli APK İndir Yükle Download

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.