9 Aralık 2013 Pazartesi

Terraria [Full] v1.0.4 Hileli APK İndir Yükle Download

Terraria Macera, Aksiyon, ve RPG'yi birbirlerine harmanlayan eğlenceli bir oyundur.
Oyun biraz minecraft'a benziyor.Ama bu oyunda amaç birşeyler inşa etmekten çok macera yaşamak.
Oyunda Düzinelerce Silah,Zırh,Arkefakt ve iksir Bulunuyor.Oyundaki Yaratık sayısı ise, Çok fazla.Maceraya doyamayacaksınız.
İlgimi çeken bir başka şey ise,oyunda çok fazla derine inilebilmesi.Minecraft gibi elinize tahta bir kazma alıp 2-3 dakika içinde katman kayasına ulaşamıyorsunuz.ve Terrariada,Her köşede bir süpriz sizi bekliyor.
ayrıca,oyunu ne kadar çok oynasanız bile,hep yeni birşeyler keşfediyorsunuz.ben bu oyunun herşeyini biliyorum,uzman oldum diyemiyorsunuz.
onun dışında oyunun sıkıntılı bir yanı daha var,ev yapmak.yapmaktan çok,yıkmakta diyebiliriz.eğer yaptığınız evi beğenmiyorsanız,yıkıp yeniden yapmak zorundasınız.ve size şunu söyleyeyim,yıkmak yapmaktan daha zor.ilk yaptığınız evden sonrada,daha iyi bir ev yapmak biraz sıkıcı oluyor.hep erteliyorsunuz,şu madene iniyim ondan sonra,şunuda yapayım ondan sonra.
en iyisi ilk evinizi düzgünce yapmak.bugün için daha sonra size hazırlayacağım rehberlerden yararlanabilirsiniz.
Aksiyon, Macera ve RPG'nin yanında, oyun biraz fantastikte diyebiliriz.örneğin meşale yapmak için,slime kesmek gerekiyor.aslında bu oyuncuyu daha fazla savaşmaya teşvik etmek için.ayrıca oyunda minecraft gibi hiç canavar görmeden yaşamakta mümkün değil.örneğin minecraftta,madene inip bir mağarayla karşılaşmadıkça rahat rahat canavar görmeden oynayabiliyorsunuz.yada oyunu barışçıla alabiliyorsunuz.ama terrariada, madende bile size rahat yok :)
Crafting ise minecrafttan daha farklı.elinizde gerekli malzemeleriniz varsa ESC'ye bastığınızda craftingler ve envanteriniz açılıyor.ordan bir eşyayı seçerek oluşturabiliyorsunuz.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Oyundan görüntüler:
Снимок экрана iPhone 2Снимок экрана iPhone 3Снимок экрана iPhone 4Снимок экрана iPhone 5

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.