2 Kasım 2013 Cumartesi

GTA 4 Patch 1.0.7.0 - Crack - Final Türkçe Yama İndir


GTA 5 i beklerken, GTA 4'ü kurayım da baştan bitireyim diyenler. Bu yayından indireceğiniz patch 1.0.7.0 GTA IV'ün en sorunsuz partchidir, oyundaki donma ve kasmalar bu patch ile son bulmuştur. Üstelik Türkçe Yama bu patch ile uyumlu. Yani Türkçe yama istiyorsak bu patchi kurmamız şart.




Not: Türkçe Yama bu patch ile uyumlu. Yani Türkçe yama istiyorsak bu patchi kurmamız şart.







-Tek link indirmede Kısaltma vardır. Tıkladıktan sonra link kısaltma servisinin 5 saniyelik reklamının geçmesini bekleyin ve reklamı geç deyin-
Kurulum

1- Patchi kurmak için "UPDATE V1.0.7.0" klasöründe en altta bulunan "UpdateTitle" çift tıklayın. Açılacak ama sonra kendini açmak için bir süre bekleyecek. Sabırla bekleyin, kapatmayın. Patch kurulur ve biter. 

2- Artık yeni bir versiyonda olduğumuza göre baştan crack atmak gerek."crack - v1.0.7.0" klasöründeki tüm dosyaları kopyalayın ve oyunu kurduğunuz yer olan "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV" konumuna yapıştırın.

3- Artık oyunu Türkçeleştirebiliriz. Türkçe yamaya çift tıkladıktan sonra next next, i agree , next yapın. İşte bu kısım önemli. Şöyle ki 64 bitlerde konum C:\Program Files şeklinde değil C:\Program Files (x86) şeklindedir. Bu sebeple 64 bit kullanan kişiler orada otomatik görünen C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\text konumunu C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\text şeklinde değiştirmelidirler. Sonra next yapın ve kurulsun.

4- Oyuna girdikten sonra Oyna ya tıkladıktan sonra aşağıda ayarla ya tıklayın görüntü kısmına gelin ve altyazıları kapalı dan açık'a getirin.

Artık oyunda Türkçe olduğuna göre girip oyunun keyfini sürelim. Yama %100 değil ama sonuçta kul yapımı tabiki hatalar olacak %99 oranında geçerli yamadır göze batacak hatalar yoktur.

3 yorum:

yanmaneee dedi ki...

golden goose outlet
lebron 16
lebron 17 shoes
nmd
retro jordans
kobe shoes
hermes belt
yeezy boost 350 v2
mbt
vans shoes

thennowh dedi ki...

Full Article my sources Check This Out original site web you could look here

thathoa dedi ki...

replica bags wholesale hong kong replica gucci bags d9u75t8w29 replica bags by joy look at this website m3x17t4r25 good quality replica bags replica bags nyc replica bags wholesale top article a1m79x4k10 replica bags toronto

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.