30 Kasım 2013 Cumartesi

Jungle Heat v1.2.8 HACK FULL PARA HİLELİ ELMAS HİLESİ [GÜNCEL] İNDİR



ELMAS HİLESİ NASIL YAPILIR?


KESİNLİKLE [ROOT] GEREKİR. [ROOT]'SUZ TELEFONLARIN SORUNLARINA BAKMAYACAĞIM ÇÜNKÜ KULLANACAĞIMIZ PROGRAM ROOT ERİŞİMİ İSTİYOR BU YÜZDEN KULLANDIĞINIZ TELEFONUN ROOT'LU OLMALI
Arkadaşlar bugünki ilk konum oyunlarda altın veya para hilesi yapmak için kullancağımız game killer programımız . Programı kullanabilmek için ROOTolmalısınız . Programda hile yapamıyacağınız oyun olmadığını sanmıyorum hemen hemen bütün oyunlarda hile yapabiliyor. Hill climb racing , subway surfers , speed car , vb gibi oyunlarda rahat rahat hile yapabiliyoruz . Hile yapamadığı oyun yok . Uzatmadan hilenin yapılışını anlatayım . Önce resimler ;







Kurulum : APK dosyasını kurun bu kadar .

Hile Nasıl Yapılır ?


1)Öncelikle programımızı açıyoruz ve yukarıda birinci resimdeki ekran gelicek sonra orta (home) tuşuna basıp arka plana alıyoruz eğer ana ekranda sol üst köşede veya ekranın herhangi bir yerinde küçük anahtar işareti varsa doğru yoldasınız .


2)Hileyi yapmak istediğimiz oyuna giriyoruz varsa storeye yani alışveriş menüsüne geliyoruz .


3)Orada altınımız veya paramız diyelim 3200 altınımız var diyelim . Ekrandaki anahtar düğmesine basalım karşımıza resimlerde verdiğim gibi bir ekran çıkacaktır 1den 9 'a kadar sayı olan .


4)Paramızı ordaki boş kutucuğa yazıyoruz sayılarla ve aratıyoruz . Karşımıza bir çok sayı veya hiç bulmamış bir ekran çıkacaktır sıkıntı etmeyin .


5)Oyuna tekrar dönüp altın sayımızı aratıyoruz mesela 3200 altınımız vardı bunu 3300 mesele öyle yapıyoruz tekrar 3300 aratıyoruz programda ve karşımıza bir tane kutucuk veya birden fazla kutucuk çıkacaktır .


6)Çıkan 1 tane kutucuğa tıklayıp ordaki 3300 ' ü 99999999 yapıyoruz ( 8 tane rakam giriyoruz)


7)Miktarı yazdıktan sonra ok düğmesine basıyoruz ve oyuna geri dönüyoruz Paramız yine 3300 gözüküyorsa storeden yani alışverişten çıkın tekrar girin paranız olacaktır .


8)Haa 3300 arattığınızda bir değilde birden fazla sayı kutucuğu  çıktıtsa kutucuklarda DWB yazan kutulara girip altın sayımızı değiştiriyoruz . 


9)Ve hilemiz olmuştur hayırlı uğurlu olsun.





1 yorum:

Unknown dedi ki...

kardeş bu hile online oyunlarda işe yaramıyor neden bunu belirtmiyorsunuz ayıp okadar insan umut edip indiriyor yazık bunları sizlerin belirtmesi gerek....

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.