28 Kasım 2013 Perşembe

Subway Surfers 1.16.0 London Yılbaşı MOD APK (Sınırsız/Para ve Anahtar) Hileli


Subway Surfers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir koşma ve kaçma oyunudur.
Oyunda amacınız köpeğiyle birlikte oyundaki kahramanımız Jake'i kovalayan polis memurundan kaçarak, toplayabileceğiniz kadar yüksek puan toplamaktır.
Renkli ve etkileyici 3 boyutlu grafikleri, akıcı animasyonları ve sürükleyici müzikleri sayesinde oyuncuları mobil cihazları başına hapseden Subway Surfers, boş zamanlarını keyifli bir şekilde geçirmek isteyen tüm kullanıcıların akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde yer alması gereken oyunlardan bir tanesidir.
Yer yer tren rayları üzerinde yer yer de trenlerin üzerinde sizi kovalayan polisten kaçmaya çalışacağınız oyun içerisinde yer alan farklı güçlendiriciler sayesinde bir roket sırt çantası takarak veya sörf tahtasına binerek çok daha hızlı kaçabilirsiniz.
Oyunda topladığınız altınlar yardımıyla yeni karakterler açtırabilir ve karakterinizin özelliklerini geliştirebilirsiniz.
Facebook entegrasyonu sayesinde oyunu oynayan arkadaşlarınızın yaptığı yüksek puanları görebilir ve arkadaşlarınızı geçmek için daha çok hırslanabilirsiniz.
Subway Surfers'ı hemen indirerek heyecanlı ve eğlenceli bir kaçış oyunu içerisinde yerinizi alarak, hem arkadaşlarınız hem de dünya üzerindeki birçok oyuncuyla en yüksek puanı alma konusunda sürükleyici bir yarışa başlayabilirsiniz.
NOT: İndireceğiniz apk uygulamasını kurmanız yeterlidir sınırsız paranız oyuna girdiğiniz zaman görülecektir. 

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
Subway Surfers - screenshotSubway Surfers - screenshotSubway Surfers - screenshotSubway Surfers - screenshot



Subway Surfers Son Sürüm Sınırsız Para Hilesi İndir



0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.