30 Kasım 2013 Cumartesi

Minecraft Pocket Edition v0.7.6 APK İndir (Androd)



Minecraft uzun süredir hem gençlerin hem de yetişkinlerin oynamayı sevdikleri oyunlar arasında yer alıyor. Özellikle Android için hazırlanan mobil sürümünün piyasaya çıkmasıyla birlikte yanımızda her yere götürebildiğimiz Minecraft, sahip olduğu çok geniş dünya ve sınırsız özgürlük sayesinde oynaması eğlenceli oyunlardan birisi.
Bir yandan Minecraft'ın geniş dünyasında madenler ararken ve bu madenlerle yeni eşyalar, binalar yapmaya çalışırken, bir yandan da yaratıklarla mücadele edecek ve bir sonraki geceyi geçirebilmenin yollarını arayacaksınız. Tüm gerekli materyalleri elde ettikten sonra ise Ender Dragon ile büyük mücadeleniz başlayacaktır.
Minecraft dünyasında yer alan düşmanlar yani moblar sizin bir açığınızı bulmak için her gece dışarıya çıkıyorlar ve hem yakın mesafeden hem de uzaktan büyük bir tehdit oluşturuyorlar. Yaratıklarla mücadele ederken ilk yapmanız gereken silah ve zırhlarınızı giymeyi unutmamak. Böylece etkili bir şekilde yaratıkları vurabilir, onların üzerinden çıkan malzemeleri de üretimlerinizde kullanabilirsiniz.
Android için Minecraft uygulaması cihazınızda oldukça performanslı bir şekilde çalışacaktır. Grafikler açısından bir kusurunu bulmak ise oldukça zor. Dışarıda keyifli vakit geçirmek istiyorsanız bir göz atmanızı öneririm.

Gerekli Minimum Android Sürümü: 1.6+

Ekran Görüntüleri:

Minecraft Pocket Edition v0.7.5 İndir

Minecraft Pocket Edition v0.7.5 İndir

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.