8 Eylül 2013 Pazar

Facebook otomatik beğendirme yöntemi [migrate]

Facebook otamatik beğendirme kodu(sayfa sayılarınızı artırmak için ideal) adlı konumda facebook sayfa beğendirme kodlarını paylaşmıştım.Bu sefer ki yöntem daha basit ve daha kullanışlı.Düşünün face profillerinizde  4-5 bin kişi arkadaşınız var ve bunları otamatik olarak  yeni açtığınız sayfayı beğendirebilirsiniz ! 

İlk önce arkadaşlarınız,sonra fotoğraflarınız ve videolarınız belirli sürelerde aktarılmaktadır.En çabuk aktarılan arkadaşlarınızdır.Resimde profil gitti dediğime bakmayın isterseniz geri dönüş yapabilirsiniz ! Facebook Yardım linkine bakmanız yeterli olacaktır.  linkine tıklayarak indirebilirsiniz 720p kalitesinde izleyebilirsiniz.Sayfaya çevirdiğiniz Profile geri dönüş olmayabilir.O yüzden bunu yaparken 2 kere düşünün .Artık geri alabilirsiniz ! Tıklayın  

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Facebook Beğenileri Gizleme – Nasıl Yapılır?
https://www.dogushan.com/facebook-begenileri-gizleme-nasil-yapilir/
En büyük sosyal paylaşım ağlarından birisi olan Facebook, gün geçtikçe üye sayısını da sürekli olarak artırmaktadır. Özellikle paylaşımları beğenme üzerine kurulu olan sosyal paylaşım sitesinde, kullanıcılar beğendikleri paylaşımların görünmemesini isteyebilmektedir. Arkadaş ya da diğer kişiler tarafınca yaptıkları eylemlerin ana sayfa üzerinde gözükmemesini isteyen kişilerin sayısı oldukça fazla olduğundan dolayı, facebook beğenileri gizleme yöntemleri son dönemlerde oldukça yararlı bilgilendirmeler arasında yerini almıştır.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.