30 Eylül 2013 Pazartesi

Dizüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bilgisayardan pek anlamıyorum yakında laptop almayı düşünüyorum diyorsanız yazımı dikkatle okuyunuz. Dizüstü bilgisayarlar artık masaüstü bilgisayarlar kadar verimli olabiliyor ihtiyacınızın ne olduğunu biliyorsanız alt taraftaki başlıklarla ilgilenebilirsiniz.


Dizüstü bilgisayarımda yeni çıkan tüm oyunları oynamak istiyorum.

Evet bu mümkün bunun için ihtiyacınız olan ekran kartı en azından 1 gb ve 128 bit olması gerekmektedir ve ekran boyutunuzunda 14 inçten yüksek olmasını tavsiye ederim.Yeni nesil dizüstü bilgisayarlar her ne kadar soğutma sistemleri iyi olsada güçlü grafiklere sahip oyunlar oynarken ısınma sorunu yaşabilirsiniz bunun için alt tarafı aleminyum olan dizüstü soğutucularını sizlere öneririm. Size Tavsiye edebileceğim bilgisayar İ5 işlemci- 4 GB RAM- 1gb 256 bit ekran kartına sahip bir dizüstü bilgisayar olacaktır.



Dizüstü Bilgisayarımda İnternette Vakit geçirmek istiyorum.

Bilgisayarınızda daha çok internette vakit geçirecekseniz iyi bir işlemci ve ram e sahip olması işini görecektir fakat internet üzerinden çalışan bazı uygulamalarda sizden kaliteli bir ekran kartı isteyecektir.Tavsiye Bilgisayar olarak İ3 işlemci ve 2GB RAM ve 512 MG ekran kartı olan bir bilgisayar olacaktır.



Dizüstü Bilgisayarımı İş İçin Kullanacağım.


Bilgisayarınızı iş için kullanacaksanız iş yerinizde kullandığınız programlar yoğun grafik ağırlıklı programlar değilse sizin için ekran kartının pekte önemi olmayacaktır. Bazı bilgisayar üreticilerinin iş bilgisayarı adı altında ürettikleri modeller mevcuttur biraz araştırma sonrası bunlarıda öğrenebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.