31 Temmuz 2013 Çarşamba

Blogger Tema Nasil Yapilir Videolu Anlatim

Blogger Tema Nasıl Yapılır - Blogger Tema Yapımı - Blogger Hızlı ve Kolay Tema Yapmak



Blogger Tema Nasıl Yapılır - Blogger Tema Yapımı - Blogger Hızlı ve Kolay Tema Yapmak



Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere blogger temasının nasıl yapıldığını , blogger tema yapımını ve bloggerda nasıl hızlı ve kolay tema yapabileceğinizi anlatacağım.



Blogger Tema Nasıl Yapılır : Blogger tema yapmak için 3 farklı şekilde başlayabilirsiniz. Bunlar ; Hazır programlar ile , kodlama öğrenerek ve tema editlemek.



Blogger , Wordpress , Joomla , Drupal , Siteleri için tema yapma programı : Artisteer ile hızlı ve kolayca tema yapmanız mümkün.



Blogger tema yapımı : 2. yol olan kodlama öğrenerek kendi tasarladığınız temayı kendiniz kodlayarak'da tema yapmanız mümkün. Tema yapmak için javascript , Css , html dillerini öğrenmeniz yeterli. Tabi yanında dreamweaver ve photoshop bilginizinde olması lazım.



Blogger tema editlemek : Hazır ve kolay kodlanmış temaları indirip kodları inceleyebilir ve editleyerek mantığını anlayıp kendi temanızı oluşturabilirsiniz.

Tema yapımı not : Gerekli kodları istesemde buradan anlatamam her sitenin ayrı bir kodlanışı vardır istediğiniz özelliklere eklentilere göre farklı kodlanabilirler. Ama kısaca tema yapmanız için şunu söyleyebilirim ; Photoshopta temanızı çizin , kaydedin , dreamweawer'a atın daha sonra dreamweawerda temayı div halinde kodlayın. Zaten dreamweawerda hazır olarak var aşağıdaki menüden vs. link verebilirsiniz.





View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.