30 Temmuz 2013 Salı

Sildiğiniz Dosyaları Geri Getirme Videolu Anlatım

Bir dosyayı hard diskinizden sildiniz. Ardından da geri dönüşüm kutusundan sildiniz ve şimdi geri almak istiyorsunuz. Veya USB'nizden sildiğiniz dosyayı nerede bulacağınızı bilmiyorsunuz. İşte bu gibi sorunları kökten çözecek bir yazılım konumuzun devamında...

Şimdi inceleyeceğimiz yazılımın adı Ashampoo Undeleter ve çok kullanışlı bir program. Herhangi bir diskten yani, harddiskinizden, USB'nizden, harici hard diskinizden, MP4'ünüzden v.b sildiğiniz dosyaları geri getirmek mümkün. Geri dönüşüm kutusundan silseniz bile verilerinizi, dosyalarınızı geri almanız mümkün. Gerçekten şaşırtıcı ama gözlemlerime göre en az 1 yıl önce silmiş olduğunuz dosyaları bile hatasız, problemsiz geri getirmeniz mümkün. Artık önemli dosyalarınızı,verilerinizi, resim, müzik veya videolarınızı kaybetmeyeceksiniz.





Programı yüklemek, Full hale getirmek ve kullanmak çok kolay. Şimdi size hepsini tek tek anlatacağım. 1.)Önce aşağıdaki linkten Ashampoo Undeleter programını indirin.
2.) Setup ile kurulumu yapmaya başlayın.
3.) Kurulum bitince kendiliğinden bir web sayfası açılacak. O sayfayı kapatmayın. Full kullanmak için o sayfada yapılacak 3 adım var.
4.) Birinci adım mail adresinizi girmek. Mail adresinize onay kodu yollamak için gerekli.
5.) İkinci adımda gelen maildeki "Confirm "mailiniz@hotmail/gmail.com" yazıyor ona basacaksınız ve karşınıza gelen profil bilgilerini dolduracaksınız. Adınız, soyadınız, ülkeniz gibi...
6.) Üçüncü aşamada size bir "License Key" yani lisans anahtarı verecek. Onu kopyalayıp programınızı başlatın. Karşınıza çıkan yere yapıştırın ve programı full bir şekilde sorunsuzca kullanın. Anlatması uzun ama yapması kısa sürüyor.


Programımız Türkçe ve kullanımı çok basit. İşte şöyle:
Geri getirmek istediğiniz dosya hangi diskteyse yani hard diskiniz ise C: veya D: dir ama USB'niz ise K: falan olabilir. (Hangisi olduğuna başlat menüsünden "bilgisayar"a tıklayarak bakabilirsiniz.) Diskinizi seçtikten sonra aşağıdaki resimde gördüğünüz "Search" Türkçe programda "Ara" butonuna basıyoruz ve arama başlıyor.

Arama biraz uzun sürebilir ama sonunda birkaç yıl önce silmiş olduğunuz dosyalarla bile karşılaşacaksınız. Bazı dosyalar hasarlı olabiliyor, eğer hasarlı değil ise  o dosyanın yanındaki kutucuğu seçiyorsunuz ve yukarıda beliren "Kurtar" butonuna basıyorsunuz. Ardından yükleneceği yeri belirtiyorsunuz ve bilgisayarınıza geri yükleyebiliyorsunuz.
Bu arada silinen dosyanız önceden masaüstünde bulunuyordu ise o dosyayı bulmak ve geri yüklemek için harddiskinizi (C:) seçmeniz gerekmektedir.

(Link Yenilenmiştir - 24.10.2012)
Ashampoo Undeleter İndirme Linki: http://www.mediafire.com/?309xpch62y76dwg
İndirme şifresi: msotech









0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.