2 Kasım 2013 Cumartesi

Flightradar24 Pro v5.0 APK


FlightRadar24, gerçek zamanlı olarak uçuş trafiğini görmenizi sağlar. Başta Türkiye olmak üzere neredeyse tüm avrupa ve dünyada başka bir çok noktadaki uçuş trafiğini seyredebilirsiniz. 
FlightRadar24 ile bulunduğunuz konumu haritada görebilir ve o an üzerinizden geçmekte olan uçağın bilgilerini takip edebilirsiniz. Harita üzerinde on an uçmakta olan bir çok uçaktan herhangi bir tanesini seçip detaylı bilgisine ulaşmanız mümkün.
Bilgisini görmek istediğiniz bir uçağa dokunduğunuzda ister uçağın rota çizgisini istersenizde irtifa, sürat, tescil no, destinasyon bilgisi.. gibi bir sürü bilgisine ulaşabilirsiniz. 
Örneğin havaalanında bir yakınınızı mı bekliyorsunuz? Hemen açın FlightRadarı ve uçağın o an nerede olduğunu takip edin.
Uygulamanın bir başka güzel yanı üst tarafta bulunan radar simgesine tıkladığınızda ortaya çıkıyor . 
Radar moduna geçtiğinizde telefonun pusula özelliğinden faydalanarak, hangi konumdaki uçakları görmek istiyorsanız o tarafa yöneliyorsunuz. Örneğin pencerenin karşısından bir uçak mı kalktı, hemen radar moda geçip uçağı ekrandan görsel takiple izleyebilirsiniz ve uçağın o anki bulunduğunuz konuma uzaklığını anlık olarak görebilirsiniz.
Benim çok sık kullandığım bir uygulama özellikle benim gibi havacılık düşkünüyseniz siz de FlightRadar24’ü elinizden düşüremeyeceksiniz.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
Flightradar24 Pro - screenshot
Flightradar24 Pro - screenshot
Flightradar24 Pro - screenshot Flightradar24 Pro - screenshot
Flightradar24 Pro - screenshot Flightradar24 Pro - screenshot

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.