25 Eylül 2011 Pazar

Harry Potter and the Deathly Hallows Demosu Yayınlandı

EA,  Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 video oyunundan iki bölümü içeren PC demosunu indirilmeye sundu. Yakında gösterime girecek olan Warner Bros. Pictures filmini konu alan Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 video oyunu epik savaşlara sahne olacak ve oyunculara unutulmaz bir final yaşatacak.


PC demosunda oyundaki iki heyecanlı bölüm yer alıyor – bunlardan ilki Harry ve arkadaşlarının Voldemort’un Ölüm Yiyen ordusuna karşı Hogwarts’ta verdiği aksiyon dolu savaş, ikincisi ise Hermione ile Fenrir arasındaki dramatik karşılaşma. Harry Potter ve arkadaşlarının rollerine bürünen ve kalan Hortkulukları yok edip Karanlık Efendi’yi ortadan kaldırmak için bu tehlikeli göreve atılın.
PC demosunu indirmek için www.harrypotter.ea.com/demo adresini ziyaret edebilirsiniz.
Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 video oyunu 2011 Temmuz ayında Xbox 360, PlayStation3, Wii, Nintendo DS ve PC için piyasada olacak.
TEKNİK BİLGİLER:
PC Demosu, yaklaşık olarak 1 GB boyutundadır.
Oyuncular demoyu indirmek için internet bağlantısına ihtiyaç duyacaklardır, oynamak için ise internet bağlantısı gerekli değildir.
PC Özellikleri:
İşletim Sistemi: Windows XP/Windows Vista/Windows 7
İşlemci: Single Core 2.4GHz veya Dual Core 2.0GHz veya eşdeğeri
Hafıza: 1.5GB RAM
Ekran Kartı: 256MB DX9c uyumlu ekran kartı. Geforce 6800, Ati X1600 veya daha iyisi. Dizüstü yongaları çalışabilir, ama desteklenmemektedir.
HDD Alanı: 9GB HDD (1GB Demo)
Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

                                                                  

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.