25 Eylül 2011 Pazar

Resistance 3 satışta

Oyun otoriteleri tarafından 10 üzerinden 9′dan yüksek puanlar alan  ve FPS (First Person Shooter) türünün en iyi örneklerinden biri olan Resistance, 3D ve PlayStation Move desteği ile PlayStation 3 tutkunlarıyla buluşuyor.

Sony, en iyi FPS oyunlarından biri olarak kabul edilen Resistance serisinin üçüncü oyunu Resistance 3’ün bugün satışa çıktığını duyurdu.  İlk oyundan bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Resistance serisinin üçüncü oyunu olan Resistance 3’ün konusu 1950’li yılarlın Amerika Birleşik Devletleri’nde geçiyor. 1950’lilerin dünyasını değiştiren ikinci bölümün epik sonundan dört yıl sonra, dünya nüfusunun yüzde 90’ı ölmüş veya
Chimera’ya dönüşmüştür.
   



Diğer sağ kalanlar saklanmak için ayrılırlar, bunların arasında Chimera tehdidine karşı dövüşmek için halsiz olan cesur kahraman Joseph Capelli ve harabeye dönmüş Haven, Oklahoma’daki ailesi de vardır. Dr. Fyodor Malikov, Chimera kuvvetlerini çevirme umudu ve fırsatı ile gelir. Capelli ailesini bırakıp New York’a gider, harap olmuş Amerika topraklarını geçer. Yol boyunca, vahşi Chimera saldırıları sonucunda geride kalan insanlarla karşılaşır. Capelli’yi çetin bir savaş beklemektedir.
 Resistance 3, PlayStation Move & 3D desteği ile savaşın tüm heyecanını oyun severlere üçüncü boyutta yaşatacak. 16 oyuncuya kadar çoklu oyuncu desteği de sunan Resistance 3′teki 2 oyunculu işbirliği modu da Chimera’lara karşı güç birliğiyle savaşmayı sağlayacak. PlayStation Move Sharp Shooter aracı ise tam ve doğru nişan alarak Chimera’ları daha kolay indirmeyi sağlayacak.





Oyunun (sadece tek oyun) tavsiye edilen satış fiyatı 139 TL olarak açıklanırken, Special Edition 169 TL, Survivor Edition ise 289 TL olarak satışa sunuluyor.
Resistance 3, önde gelen oyun inceleme web sitelerinden aldığı yüksek notlar ile de dikkat çekiyor. Resistance 3 için, Imagine Games Network (IGN) ve Meristation 9 puan, Gamefront ve 3DJuegos ise 9.3 puan verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.