25 Eylül 2011 Pazar

PlayStation 3′ün Fiyatı Düştü!

Sony hakkındaki iddialar PlayStation 4’ün 2012’de geleceği yönünde. Firma, PS4 üzerinde çalıştığını da gizlemiyor ancak ne özellikleri ne de çıkış tarihi konusunda bir bilgi vermekten kaçınıyor.




Dün Gamescom’da PS3 konusunda açıklanan karar PS4’ün gelişini müjdeliyor olabilir. Sony, yaptığı resmi açıklamayla PlayStatio 3’ün fiyatını düşürdü. Buna göre baz model olan PlayStation 3 Slim 160 GB ABD’de 249 Dolar, Avrupa’da ise 249 Avro’dan satılacak. Bu model geçtiğimiz yıldan bu yana ABD’de 300 Dolar, Avrupa’da 300 Avro’ya satılıyordu. Yani PS3’ün Türkiye fiyatı üzerinden de 50 Avroluk bir fiyat indirimi olacağını söyleyebiliriz.


160GB modelin yanında 320GB’lık modelde de indirime gidiliyor. 350 Dolar civarında satılan bu modelin fiyatı ABD için 299 Dolar, Avrupa için 299 Avroya düşürülüyor. Call of Duty: Black Ops gibi oyunlarla birlikte sunulan özel versiyonların da bu fiyatlarla satılacak. Ancak Sony, kısa süre önce konsolu yüksek fiyata satın alan kişiler için özel bir teklif konusunda olup, olmayacağı konusunda bilgi vermedi.  
Fiyat indirimi ABD ve Avrupa ülkelerinde derhal geçerli olacak. Ancak Türkiye konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Bu konuda Sony Türkiye’den bir açıklama geldiğinde sizlere güncelleme olarak sunacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.