17 Ağustos 2013 Cumartesi

6.ESKİŞEHİR YUNUS EMRE ŞİİR YARIŞMASI NE ZAMAN? 2013

Eskişehir Sanat Derneğinin, Türk şiirinin büyük usta şairi Yunus Emre’nin  anılması şiirimizin Yunus Emre adına buluşması  amacıyla başlattığı ve 5-6 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleştireceği 6. Eskişehir Yunus Emre Şiir Buluşması etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği geleneksel şiir yarışmasıdır.
Konu serbesttir. Yarışmaya 5 (Beş) adet şiirle katılınacaktır. Şiirler Bilgisayarla 12 punto, çift ara yazılmış olarak ve her şiirlerinden beşer adet çoğaltılmış olarak gönderecektir.Katılımcı rumuz ile katılacak, üzerinde rumuzu yazılı zarf içersine adı,soyadı, telefonu, adresini ve e-postasını özgeçmişini bir adet fotoğrafıyla Eskişehir Sanat Derneği Cumhuriye Mah. Sakarya1 Cad. No:25/2 adresine gönderecek ya da teslim edecek. Son katılma tarihi: 31 Ağustos 2013 ‘dür.

Ödül olarak Birincilik,İkincilik, Üçüncülük ve iki adet Mansiyon’a plaket verilecek. Ödül töreni 5 Ekim 2013 günü yapılacaktır. Seçici Kurul: Metin Cengiz, Engin Turgut, Hilmi Haşal, Nilüfer Altunkaya, Muzaffer Keten. Şirlerin ulaştığı (Rumuzları ile) ve sonuçları derneğin www.eskişehirsanatdernegi.org sitesinde yer alacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.