8 Haziran 2014 Pazar

Yeni Sürücünüz SkyDrive Kurulum ve Anlatim

Windows Live SkyDrive’daki 25 GB’lik alanınızda dosyalarınızı yedekleyin, fotoğraflarınızı paylaşın, Office belgelerinizi düzenleyin.

Microsoft, 2007 yılında dosya online dosya depolamayı ve paylaşmayı daha kolay hâle getirmek için Windows Live SkyDrive hizmetini devreye almıştı. İlk etapta yalnızca 500 MB alan ve oldukça basit özellikler sunan bu hizmet, giderek gelişti ve günümüzün en popüler dosya depolama/paylaşım platformlarından biri hâline geldi. Kuşkusuz bunda en önemli etkenler arasında SkyDrive’ın diğer Windows Live hizmetleriyle başarıyla entegre olması, bugün tam 25 GB depolama alanını ücretsiz sunması ve Türkçe dâhil 50’nin üzerinde dili desteklemesi sayılabilir.

Alternatif online depolama çözümleri ücretsiz olarak ortalama 1-2 GB alan sunarken, Windows Live SkyDrive 25 alan sunmanın yanı sıra birçok kullanışlı özellikle beraber geliyor. Örneğin SkyDrive sayesinde Office belgelerinizi internette depolayıp arkadaşlarınızla paylaşabilir, fotoğraf ve videolarınızı kolayca arkadaşlarınıza gönderebilir, önemli verilerinizi güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Bu yazımızda, SkyDrive’da uygulayabileceğiniz bazı püf noktalarını ele alacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.